Over taxgoed

Wij zijn gespecialiseerd in taxeren en het geven van advies over waardeontwikkeling van onroerend goed. Hierbij richten wij ons voornamelijk op woningcorporaties. Wij zijn onder meer ervaren in het taxeren van woningen voor uitponding. Naast traditionele taxaties, WOZ-taxaties, als taxaties die voldoen aan de richtlijnen van diverse koopvarianten, zijn wij ook ervaren met de volgende specialisaties: uitponding, complexere verkoopmethodes, bedrijfsmatig onroerend goed, herbouwwaardes, planschade risicoanalyses en planschadetaxaties.

 

Onze makelaars zijn registermakelaars/ taxateurs en gekwalificeerd voor alle vormen van taxaties. Ze zijn lid van de NVM en voortdurend op de hoogte van de actuele stand van zaken in hun vakgebied.

 

Wij onderscheiden ons in de vastgoedmarkt door onze specifieke kennis van woningcorporaties. Door deze specialisatie zijn wij ervaren in alle voorkomende taxatievormen binnen de corporaties.

 

Taxgoed is een onderdeel van Het Wonen. Het Wonen ontwikkelt innovatieve en kwalitatieve producten en diensten op het gebied van verkoop en verhuur. Dit doen wij voor de vastgoedsector en in het bijzonder woningcorporaties. Nieuwsgierig naar onze andere diensten voor woningcorporaties? www.hetwonen.nl

Taxatie abonnement